Wij zijn van 20 juli t/m 11 augustus gesloten.
Maandag 12 augustus staan wij weer voor jullie klaar.
Fijne zomer!


 

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Om de kwaliteit en de sterkte van de kunststofprofielen te vergroten, worden de kokerprofielen altijd inwendig met staal versterkt.

De kunststof profielen kunnen worden voorzien van houtnerffolies en spuitwerk. Daarin biedt A5 Middelbeers een zeer ruime keuze, zodat u altijd de fraaie uitstraling kunt creëren die u wenst. Dankzij de houtnerffolie oogt uw raam- of deurkozijn als houtwerk, maar profiteert u toch van de voordelen van kunststof kozijnen. 

Kunststof kozijnen kunnen natuurlijk ook met een rechte hoekverbinding (houtlook-verbinding) gemaakt worden.
Tevens zijn alle kozijnen te voorzien van horren, rolluiken, zonwering en andere toebehoren. Zodat u uw kunststof kozijnen helemaal kunt afstellen naar eigen woonwens.

Net als aluminium leent kunststof zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten en de renovatie van woonhuizen en kantoorpanden. U ziet dan ook steeds meer gebouwen met een kunststof kozijn in het straatbeeld.

A5 Middelbeers levert en plaatst kunststof kozijnen in heel Nederland.


Voordeurpanelen
Ook voor kunststof voordeurpanelen kunt u terecht bij A5 Deco Middelbeers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier het assortiment.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden