Wij zijn van 20 juli t/m 11 augustus gesloten.
Maandag 12 augustus staan wij weer voor jullie klaar.
Fijne zomer!


 

Zonneschermen

Zonneschermen

A5 Middelbeers heeft verschillende soorten zonneschermen in het assortiment.

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen voor boven een terras.
Door de degelijke constructie is het mogelijk om grote terrassen te beschermen tegen de zon.

De knikarmen zorgen ervoor dat er een grote doorloophoogte vrij blijft. 
Het populaire 2-buissysteem heeft er een broertje bij gekregen: het 3-buissysteem.

U kunt met een 2-buissyteem een scherm realiseren van 6,25 meter breed bij een uitval van 3 meter. Wilt u meer, dan is 3-buissysteem een optie.

Door de extra draagbuis onder de oprolbuis, waaraan extra knikarmen bevestigd kunnen worden, is het mogelijk een breedte te realiseren van 20 meter bij een uitval van 3,5 meter! Hiervoor worden meerdere schermen naast elkaar gekoppeld.

Al onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (eenvoudig open systeem tot luxe gesloten cassette systemen) en vele kleuren en dessins.

Klik hier voor een aantal indicatie prijzen

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en mooie oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje. 

Er bestaan twee soorten uitvalarmen, de vaste arm en de windvaste arm. De vaste arm bestaat uit een korte unit die op de muur bevestigd wordt met daaraan een aluminium scharnierpunt. Een daaraan bevestigd aluminium u-profiel bepaalt de lengte van de arm en uitval. Bij windvaste armen herbergt de unit een krachtige veer. Een extra schoor zorgt voor nog grotere stabiliteit. Door de permanente neerwaartse druk zal het scherm nagenoeg ongevoelig zijn voor wind.

Diverse bedieningen zijn mogelijk.

Vrijstaande terrasschermen

Zonneschermen horeca

In de horeca al jaren populair: vrijstaande terrasschermen.
U kunt ze nu ook uitstekend toepassen in uw tuin.

Als de gevel bijvoorbeeld geen montage toelaat van een gewoon terrasscherm, of als uw terras niet direct aan uw woning grenst. 
Het mooiste (en grootste) alternatief voor een parasol: het vrijstaande terrasscherm met een maximaal oppervlak van 36 m²!

A5 Deco Middelbeers levert en plaatst zonneschermen in heel Nederland.

Bekijk hier de algemene voorwaarden

 

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Zonneschermen

Zonneschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Zonneschermen

Zonneschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen